Gracias por contactar!

Email
Asunto
Mensaje
Open/Close

XIETA ha estat present, enguany a la fira de Cevisama que es va celebrar a València del 27 febrer al 3 de març presentant les seves últimes novetats i productes consolidats en mitjans de molta en alúmina.
Malgrat totes les incerteses prèvies a la celebració d'aquest esdeveniment, XIETA no va voler deixar de participar en l'exposició insígnia de la ceràmica industrial espanyola, referent mundial del disseny i qualitat “made in Spain”… I sens dubte no ens equivoquem, ja que enguany tant en número com en qualitat de visites, CEVISAMA 2023 ha superat amb diferència edicions anteriors sobretot pel que fa a clients del sector ceràmic espanyol. D'altra banda, també vam tenir el plaer de rebre a un bon nombre de fabricants ceràmics de l'estranger que es van interessar pels nostres productes. Molts d'ells són ja clients habituals, encara que ens va sorprendre gratament la presència de potencials clients de països com l'Iran, Egipte, l'Índia, França i Turquia que van venir a la recerca d'un fabricant d'esferes i revestiments d'alúmina amb garanties de qualitat i servei europeus.

Tanquem la primera edició de SIMA, una fira tècnica realitzada a les instal·lacions de KERAjet, sota l'empara de la multinacional castellonenca, s'ha donat cabuda i visibilitat a les empreses més selectes i avantguardistes del sector de fabricants de maquinària i béns d'equip de la indústria ceràmica espanyola. On Xieta com a pioners en la producció de productes d'alúmina, ha estat un dels reclams del certamen.

Pàgina 1 de 55

Contacte

Clic aquí per contactar-nos.

C/Travessera de Gràcia 62, At. 7.  
08006 - Barcelona-Espanya

C/Cantabria, 10 - POL INDUSTRIAL EL COLADOR, onda,
12200 - Castellon - Espaya

Telf.: +34 934 147 227

Fax: +34 934 142 837

E-mail:Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Assesoria tècnica de mòlta | consulta tècnica amb el nostre departament tècnic.

Oferim un servei personalitzat d'assessoria tècnica de mòlta.

Clic aquí

Veure Política de Privacitat

A efectes d’allò previst en la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, XIETA INTERNATIONAL, SL., amb seu en Travessera de Gracia n. 62 àtic 7ª 08006 BARCELONA, informa a l'usuari que accedeixi a aquesta pàgina web que les dades personals facilitades a XIETA INTERNATIONAL, S.L., s'inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat de XIETA INTERNATIONAL, S.L. amb domicili a Barcelona

La finalitat del fitxer i naturalesa del mateix són la comunicació entre XIETA INTERNATIONAL, S.L. i els seus clients, així com la publicitat, promoció i oferta dels serveis de l'empresa a través de la seva pàgina web. La recollida i tractament de les dades personals té únicament una finalitat informativa i de manteniment de la relació  establerta entre l'usuari i XIETA INTERNATIONAL, S.L. En el cas que els usuaris plantegin qüestions, o demanin informació sobre els serveis oferts per XIETA INTERNATIONAL, S.L., les seves dades personals s'utilitzaran exclusivament per respondre a les seves peticions i instàncies i facilitar-li la informació demanada.

XIETA INTERNATIONAL, S.L. garanteix que la informació subministrada per l'usuari no es comparteix amb tercers, i que en cap cas la citada informació serà cedida o comercialitzada, protegint en tot moment la privadesa de les comunicacions i les dades personals dels usuaris. L'usuari consenteix expressament que les dades personals recollides per XIETA INTERNATIONAL, S.L. puguin ser enviats a organismes públics o privats d'acord amb la finalitat de la recollida de les dades. XIETA INTERNATIONAL, S.L. queda autoritzat també a subministrar la citada informació a les autoritats nacionals i internacionals quan sigui requerit i sigui obligat per un mandat legal, judicial o administratiu. Qualsevol altre ús de les dades de caràcter personal diferent als citats requerirà previ i exprés consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació de les seves dades de caràcter personal, mitjançant el tràmit d'una comunicació escrita a l'adreça anteriorment indicada o un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

XIETA INTERNATIONAL, S.L. comunica als usuaris que aquesta pàgina web utilitza cookies per a finalitats estadístiques i per oferir un servei més personalitzat. L'usuari podrà impedir l'emmagatzematge de cookies i desactivar-les mitjançant les opcions corresponents del seu navegador, encara que s'adverteix que això pot dificultar la navegació pel lloc web.

XIETA INTERNATIONAL, S.L. manifesta que ha adoptat les mesures de seguretat disposades en la normativa de desenvolupament reglamentari de la LOPD, i s'obliga al compliment del deure secret sobre les dades de caràcter personal.

&