Gracias por contactar!

Email
Asunto
Mensaje
Open/Close

www.xieta.com

Els dies 30 d'abril i 1 de maig d'aquest any, Xieta International, com en totes les anteriors edicions des del 2014 va participar com a expositor i espònsor en CERAMICS EXPO 2019 (Cleveland, EUA).

Aquest és un esdeveniment molt especial dins del circuit d'exhibicions del sector ceràmic en què estem presents, ja que ha estat la porta d'entrada dels nostres productes més especials en el mercat dels Estats Units i Canadà.

Novament destacar l'interès despertat per les nostres Nanobeads AZ; que incorporen en el seu desenvolupament els últims avenços del camp de la nanotecnologia, permetent així, disposar d'un mitjà molturant per ser utilitzat en mòltes molt energètiques, en què tradicionalment s'estan utilitzant micro esferes de Zirconi. Aquest any, a més, hem presentat una gamma més àmplia de grandàries que van de 0,25 mm fins als 400 mm per a noves aplicacions en la mineria i més en concretament en els molins ràpids, tant verticals com horitzontals, tant per a la mòlta com per el refinat.

Finalment, remarcar també l'interès que a nivell internacional està despertant aquesta fira any rere any. A part de l'augment de participació d'expositors europeus, hem observat un increment de visites de països llatinoamericans que s'han desplaçat fins a Cleveland per conèixer les últimes novetats en el sector de la ceràmica tècnica.

El passat 7 d'octubre en un plujós San Remo al nord d'Itàlia va tenir lloc l'última cursa puntuable per a la Competició Europea de Handbike (EHC).

Les males condicions i perillositat del circuit urbà; pluja, bassals ... Hans no va prendre cap risc en les corbes i acabant la carrera en el lloc número 15 dels 25 participants en la seva categoria. La prudència és una gran virtut, si el que està en joc és la integritat física dels esportistes.

Pàgina 1 de 39

Contacte

Clic aquí per contactar-nos.

C/Travessera de Gràcia 62, At. 7.  
08006 - Barcelona-Espanya

Telf.: +34 934 147 227

Fax: +34 934 142 837

E-mail:Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Assesoria tècnica de mòlta | consulta tècnica amb el nostre departament tècnic.

Oferim un servei personalitzat d'assessoria tècnica de mòlta.

Clic aquí

Veure Política de Privacitat

A efectes d’allò previst en la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, XIETA INTERNATIONAL, SL., amb seu en Travessera de Gracia n. 62 àtic 7ª 08006 BARCELONA, informa a l'usuari que accedeixi a aquesta pàgina web que les dades personals facilitades a XIETA INTERNATIONAL, S.L., s'inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat de XIETA INTERNATIONAL, S.L. amb domicili a Barcelona

La finalitat del fitxer i naturalesa del mateix són la comunicació entre XIETA INTERNATIONAL, S.L. i els seus clients, així com la publicitat, promoció i oferta dels serveis de l'empresa a través de la seva pàgina web. La recollida i tractament de les dades personals té únicament una finalitat informativa i de manteniment de la relació  establerta entre l'usuari i XIETA INTERNATIONAL, S.L. En el cas que els usuaris plantegin qüestions, o demanin informació sobre els serveis oferts per XIETA INTERNATIONAL, S.L., les seves dades personals s'utilitzaran exclusivament per respondre a les seves peticions i instàncies i facilitar-li la informació demanada.

XIETA INTERNATIONAL, S.L. garanteix que la informació subministrada per l'usuari no es comparteix amb tercers, i que en cap cas la citada informació serà cedida o comercialitzada, protegint en tot moment la privadesa de les comunicacions i les dades personals dels usuaris. L'usuari consenteix expressament que les dades personals recollides per XIETA INTERNATIONAL, S.L. puguin ser enviats a organismes públics o privats d'acord amb la finalitat de la recollida de les dades. XIETA INTERNATIONAL, S.L. queda autoritzat també a subministrar la citada informació a les autoritats nacionals i internacionals quan sigui requerit i sigui obligat per un mandat legal, judicial o administratiu. Qualsevol altre ús de les dades de caràcter personal diferent als citats requerirà previ i exprés consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació de les seves dades de caràcter personal, mitjançant el tràmit d'una comunicació escrita a l'adreça anteriorment indicada o un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

XIETA INTERNATIONAL, S.L. comunica als usuaris que aquesta pàgina web utilitza cookies per a finalitats estadístiques i per oferir un servei més personalitzat. L'usuari podrà impedir l'emmagatzematge de cookies i desactivar-les mitjançant les opcions corresponents del seu navegador, encara que s'adverteix que això pot dificultar la navegació pel lloc web.

XIETA INTERNATIONAL, S.L. manifesta que ha adoptat les mesures de seguretat disposades en la normativa de desenvolupament reglamentari de la LOPD, i s'obliga al compliment del deure secret sobre les dades de caràcter personal.

&