Gracias por contactar!

Email
Asunto
Mensaje
Open/Close

www.xieta.com

De l'1 al 3 de maig, Xieta International va estar present a la fira de Ceramics Expo (Cleveland, EUA), com és habitual en cadascuna de les seves convocatòries des que es va iniciar l'any 2014.

Aquest és un esdeveniment molt especial dins del circuit d'exhibicions del sector de la ceràmica tècnica en què estem presents, ja que ha estat la porta d'entrada dels nostres productes en el mercat dels Estats Units i Canadà. De fet, en l'edició de l'any anterior, vam iniciar una col·laboració que ens ha permès a tancar un acord amb Carbo Ceramics Inc perquè siguin distribuïdors exclusius dels mitjans de mòlta en alúmina de Xieta International, S.L. per EUA i Canadà.

Un any més Hans Van Der Heijden va participar en la cursa que es va celebrar al Circuit European Handbike en la població de Louny a la República Txeca.

La previsió del temps per a aquest esdeveniment normalment és de pluges, cosa que dificulta la carrera però en aquesta edició les temperatures van ser elevades i sense vent

El repte personal de Hans per aquesta cursa era baixar dels 28 min en la contrarellotge de 16 km (el seu temps en la passada edició va ser de 28 min 38 seg.) I ho va aconseguir, marcant 26 min i 53 seg. Així que una vegada més, felicitem a Hans per la seva assoliment i evolució.

Pàgina 1 de 36

Contacte

Clic aquí per contactar-nos.

C/Travessera de Gràcia 62, At. 7.  
08006 - Barcelona-Espanya

Telf.: +34 934 147 227

Fax: +34 934 142 837

E-mail:Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Assesoria tècnica de mòlta | consulta tècnica amb el nostre departament tècnic.

Oferim un servei personalitzat d'assessoria tècnica de mòlta.

Clic aquí

Veure Política de Privacitat

A efectes d’allò previst en la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, XIETA INTERNATIONAL, SL., amb seu en Travessera de Gracia n. 62 àtic 7ª 08006 BARCELONA, informa a l'usuari que accedeixi a aquesta pàgina web que les dades personals facilitades a XIETA INTERNATIONAL, S.L., s'inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat de XIETA INTERNATIONAL, S.L. amb domicili a Barcelona

La finalitat del fitxer i naturalesa del mateix són la comunicació entre XIETA INTERNATIONAL, S.L. i els seus clients, així com la publicitat, promoció i oferta dels serveis de l'empresa a través de la seva pàgina web. La recollida i tractament de les dades personals té únicament una finalitat informativa i de manteniment de la relació  establerta entre l'usuari i XIETA INTERNATIONAL, S.L. En el cas que els usuaris plantegin qüestions, o demanin informació sobre els serveis oferts per XIETA INTERNATIONAL, S.L., les seves dades personals s'utilitzaran exclusivament per respondre a les seves peticions i instàncies i facilitar-li la informació demanada.

XIETA INTERNATIONAL, S.L. garanteix que la informació subministrada per l'usuari no es comparteix amb tercers, i que en cap cas la citada informació serà cedida o comercialitzada, protegint en tot moment la privadesa de les comunicacions i les dades personals dels usuaris. L'usuari consenteix expressament que les dades personals recollides per XIETA INTERNATIONAL, S.L. puguin ser enviats a organismes públics o privats d'acord amb la finalitat de la recollida de les dades. XIETA INTERNATIONAL, S.L. queda autoritzat també a subministrar la citada informació a les autoritats nacionals i internacionals quan sigui requerit i sigui obligat per un mandat legal, judicial o administratiu. Qualsevol altre ús de les dades de caràcter personal diferent als citats requerirà previ i exprés consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació de les seves dades de caràcter personal, mitjançant el tràmit d'una comunicació escrita a l'adreça anteriorment indicada o un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

XIETA INTERNATIONAL, S.L. comunica als usuaris que aquesta pàgina web utilitza cookies per a finalitats estadístiques i per oferir un servei més personalitzat. L'usuari podrà impedir l'emmagatzematge de cookies i desactivar-les mitjançant les opcions corresponents del seu navegador, encara que s'adverteix que això pot dificultar la navegació pel lloc web.

XIETA INTERNATIONAL, S.L. manifesta que ha adoptat les mesures de seguretat disposades en la normativa de desenvolupament reglamentari de la LOPD, i s'obliga al compliment del deure secret sobre les dades de caràcter personal.

&