Gracias por contactar!

Email
Asunto
Mensaje
Open/Close

www.xieta.com

El 7 i 8 de juliol es va celebrar a Bardonecchia (Itàlia), la prova puntuable per a la classificació europea.

La contra rellotge del divendres constava 4 voltes pel poble amb una pendent d'1 km de llarg i un 7% - 8% i transcorria pel carrer principal de la vila envoltats de molts espectadors.

Amb 31 ºC de mitjana, la prova es va convertir en un calvari per als corredors. El nostre amic Hans va aconseguir un 13º lloc! Magnífic resultat i uns punts més que se sumen a la seva classificació general de la EHC.

Problemes tècnics en la carrera del dissabte deixaven a Hans en el 13º lloc. A causa dels sots, la cadena li va saltar en diverses ocasions i en una altra se li va quedar enganxada, perdent un valuós temps que va intentar recuperar fent un esprint i avançant als corredors que li precedien en dues ocasions, però en l'última volta un problema en el canvi, li va fer perdre uns llocs a les portes de la meta, així que un molt bon lloc malgrat les adversitats.

Hans ocupa actualment el 8º lloc en la classificació de la EHC i es prepara per a la dura carrera de Lugano, a Suïssa. El seu entrenador li ha preparat unes rutines extremes per enfortir al màxim i aconseguir un podi en la propera carrera de setembre.

Hans i tot l'equip de Xieta International aprofitem per desitjar-vos un bon estiu!

Hans segueix sent un exemple de superació i esforç per tots nosaltres. Estem orgullosos de ser partícips de la seva carrera esportiva.

 

http://www.ehf-ehc.eu/filemanager/data/RESULTS2017/Overall-Ranking/MH3.pdf

Prova Ciclisme Andorra

Hans va participar en les Proves de Ciclisme d'Andorra que es van celebrar el passat 30 i 31 de juliol.

Dues carreres contra rellotge, puntuables per a la copa final. 

Pàgina 1 de 31

Contacte

Clic aquí per contactar-nos.

C/Travessera de Gràcia 62, At. 7.  
08006 - Barcelona-Espanya

Telf.: +34 934 147 227

Fax: +34 934 142 837

E-mail:Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Assesoria tècnica de mòlta | consulta tècnica amb el nostre departament tècnic.

Oferim un servei personalitzat d'assessoria tècnica de mòlta.

Clic aquí

Veure Política de Privacitat

A efectes d’allò previst en la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, XIETA INTERNATIONAL, SL., amb seu en Travessera de Gracia n. 62 àtic 7ª 08006 BARCELONA, informa a l'usuari que accedeixi a aquesta pàgina web que les dades personals facilitades a XIETA INTERNATIONAL, S.L., s'inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat de XIETA INTERNATIONAL, S.L. amb domicili a Barcelona

La finalitat del fitxer i naturalesa del mateix són la comunicació entre XIETA INTERNATIONAL, S.L. i els seus clients, així com la publicitat, promoció i oferta dels serveis de l'empresa a través de la seva pàgina web. La recollida i tractament de les dades personals té únicament una finalitat informativa i de manteniment de la relació  establerta entre l'usuari i XIETA INTERNATIONAL, S.L. En el cas que els usuaris plantegin qüestions, o demanin informació sobre els serveis oferts per XIETA INTERNATIONAL, S.L., les seves dades personals s'utilitzaran exclusivament per respondre a les seves peticions i instàncies i facilitar-li la informació demanada.

XIETA INTERNATIONAL, S.L. garanteix que la informació subministrada per l'usuari no es comparteix amb tercers, i que en cap cas la citada informació serà cedida o comercialitzada, protegint en tot moment la privadesa de les comunicacions i les dades personals dels usuaris. L'usuari consenteix expressament que les dades personals recollides per XIETA INTERNATIONAL, S.L. puguin ser enviats a organismes públics o privats d'acord amb la finalitat de la recollida de les dades. XIETA INTERNATIONAL, S.L. queda autoritzat també a subministrar la citada informació a les autoritats nacionals i internacionals quan sigui requerit i sigui obligat per un mandat legal, judicial o administratiu. Qualsevol altre ús de les dades de caràcter personal diferent als citats requerirà previ i exprés consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació de les seves dades de caràcter personal, mitjançant el tràmit d'una comunicació escrita a l'adreça anteriorment indicada o un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

XIETA INTERNATIONAL, S.L. comunica als usuaris que aquesta pàgina web utilitza cookies per a finalitats estadístiques i per oferir un servei més personalitzat. L'usuari podrà impedir l'emmagatzematge de cookies i desactivar-les mitjançant les opcions corresponents del seu navegador, encara que s'adverteix que això pot dificultar la navegació pel lloc web.

XIETA INTERNATIONAL, S.L. manifesta que ha adoptat les mesures de seguretat disposades en la normativa de desenvolupament reglamentari de la LOPD, i s'obliga al compliment del deure secret sobre les dades de caràcter personal.

&