www.xieta.com

Cursa European Handbike Circuit (EHC)

Cursa European Handbike Circuit (EHC).jpg Cursa European Handbike Circuit (EHC).jpg

 

Per aquest motiu compta sempre amb la participació dels corredors més importants, que posen a prova la seva resistència i forma física.

Hans es va posicionar en el segon grup de la cursa, a només un minut per darrere del grup líder, mantenint el ritme durant tota la cursa.

Hans corrobora així, l'èxit del dur pla d'entrenament hivernal i que segur donarà els seus fruits aquesta temporada.

Ell mateix ens comentava que va gaudir molt de la cursa, sabedor del bon resultat que ha donat el seu esforç.

A només 300 metres de la meta, a la rotonda, Hans va ser colpejat al colze per la roda d'un altre ciclista, les distàncies són molt curtes en aquestes situacions i va ser inevitable perdre en l'esprint final. Un contratemps que no ha permès a Hans acabar la carrera en el lloc que es mereix.

Amb un temps d'1 hora i 11 min i 0 sec, va acabar en el lloc número 20.

Les dades per a aquesta temporada del nostre amic Hans, parlen per si mateixes:

Velocitat mitjana de 36 km / h.

Nou rècord propi en pla: 45.7 km / h.

 

Hans segueix sent un exemple de superació i esforç per a tots nosaltres. Estem orgullosos de ser partícips de la seva carrera esportiva.

Assesoria tècnica de mòlta | consulta tècnica amb el nostre departament tècnic.

Oferim un servei personalitzat d'assessoria tècnica de mòlta.

Clic aquí

Veure Política de Privacitat

A efectes d’allò previst en la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, XIETA INTERNATIONAL, SL., amb seu en Travessera de Gracia n. 62 àtic 7ª 08006 BARCELONA, informa a l'usuari que accedeixi a aquesta pàgina web que les dades personals facilitades a XIETA INTERNATIONAL, S.L., s'inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat de XIETA INTERNATIONAL, S.L. amb domicili a Barcelona

La finalitat del fitxer i naturalesa del mateix són la comunicació entre XIETA INTERNATIONAL, S.L. i els seus clients, així com la publicitat, promoció i oferta dels serveis de l'empresa a través de la seva pàgina web. La recollida i tractament de les dades personals té únicament una finalitat informativa i de manteniment de la relació  establerta entre l'usuari i XIETA INTERNATIONAL, S.L. En el cas que els usuaris plantegin qüestions, o demanin informació sobre els serveis oferts per XIETA INTERNATIONAL, S.L., les seves dades personals s'utilitzaran exclusivament per respondre a les seves peticions i instàncies i facilitar-li la informació demanada.

XIETA INTERNATIONAL, S.L. garanteix que la informació subministrada per l'usuari no es comparteix amb tercers, i que en cap cas la citada informació serà cedida o comercialitzada, protegint en tot moment la privadesa de les comunicacions i les dades personals dels usuaris. L'usuari consenteix expressament que les dades personals recollides per XIETA INTERNATIONAL, S.L. puguin ser enviats a organismes públics o privats d'acord amb la finalitat de la recollida de les dades. XIETA INTERNATIONAL, S.L. queda autoritzat també a subministrar la citada informació a les autoritats nacionals i internacionals quan sigui requerit i sigui obligat per un mandat legal, judicial o administratiu. Qualsevol altre ús de les dades de caràcter personal diferent als citats requerirà previ i exprés consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació de les seves dades de caràcter personal, mitjançant el tràmit d'una comunicació escrita a l'adreça anteriorment indicada o un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

XIETA INTERNATIONAL, S.L. comunica als usuaris que aquesta pàgina web utilitza cookies per a finalitats estadístiques i per oferir un servei més personalitzat. L'usuari podrà impedir l'emmagatzematge de cookies i desactivar-les mitjançant les opcions corresponents del seu navegador, encara que s'adverteix que això pot dificultar la navegació pel lloc web.

XIETA INTERNATIONAL, S.L. manifesta que ha adoptat les mesures de seguretat disposades en la normativa de desenvolupament reglamentari de la LOPD, i s'obliga al compliment del deure secret sobre les dades de caràcter personal.

&