www.xieta.com

L'EQUILIBRI PREU-QUALITAT-SERVEI EN LES BOLES D'ALÚMINA D'ALTA DENSITAT

Les boles d'alúmina d'alta densitat no són una excepció, i Xieta International treballa des de fa més de 30 anys per intentar mantenir un òptim equilibri entre les 3 variables del triangle  Preu-Qualitat-Servei.

Les empreses solen intentar ser la millor en alguna cosa i enfoquen la seva proposta de valor afegit en alguna de les tres puntes del triangle. Així mateix no sempre és bo decantar-se per un dels tres elements de forma extrema, ja que això suposa oblidar-se dels altres dos. No s'ha d'oblidar que sempre que es busqui fomentar qualsevol dels tres, s'hauran de sacrificar els altres, per la qual cosa la posició més correcta i que sempre ha adoptat Xieta International, és la de mantenir-se en una posició de total equilibri i equidistant entre els 3 vèrtexs.

No tots els fabricants de boles d'alúmina d'alta densitat adopten les mateixes polítiques d'equilibri que caracteritzen a Xieta International. Molts fabricants de boles d'alta densitat han optat per trencar l'equilibri i s'han centrat únicament en el vèrtex de “Preus” per poder aconseguir fàcilment més quota de mercat. Això fa que el sacrifici quant a qualitat de producte i servei ofert sigui molt significatiu.

La fabricació de boles d'alúmina d'alta qualitat porta associats tots uns costos de fabricació que no poden ser obviats (matèries primeres de primer nivell, maquinàries de primeres marques, coneixement tècnic,..).

L'exigència dels clients finals per aconseguir productes d'alúmina d'alta densitat al preu més baix possible fa que existeixi una sèrie de fabricants que ofereixin productes d'una qualitat inferior però sota la mateixa etiqueta que els productes de qualitat de primer nivell. El problema és que aquests fabricants de boles d'alúmina de segona categoria etiqueten els seus productes com a productes de primera qualitat, ocasionat una gran deterioració al prestigi i a la “marca” de boles d'alúmina de primera categoria.

Aquest fet, en determinats mercats ha generat una involució en els mitjans de mòlta, rebutjant els productes d'alúmina per tornar (com es feia fa 30 anys) a utilitzar pedres de riu com a mitjà de mòlta. Els fabricants de boles d'alúmina no hem de permetre la involució en l'ús dels nostres productes, ja que la causa que ho ha originat no és real.

Però, qui és el culpable d'aquesta situació: Els clients que sempre estan exigint millores en els preus o aquest grup de fabricants que estan inundant els mercats amb productes enganyosos?.

Òbviament tots els clients finals de qualsevol tipus de sector sempre intenten aconseguir de forma legítima els millors preus en les seves matèries primeres, però han d'entendre que el concepte de low-cost, tan de moda en aquests últims anys i utilitzats massivament en el sector serveis (hotels, viatges, vols,..) no poden ser aplicats a uns productes d'alta qualitat com són les boles d'alúmina d'alta densitat.

L'origen de tot el problema radica en els fabricants de boles d'alúmina que volen aconseguir quota de mercat a força d'oferir productes que no s'ajusten als nivells de qualitat esperats, és a dir, que opten per trencar l'equilibri Preu-Qualitat-Servei i optar per oferir únicament Preu, a força de comercialitzar productes de baixa qualitat, acompanyats gairebé sempre d'una atenció al client molt deficitària o inexistent. Aquests fabricants són els que estan generant la involució dels mitjans de mòlta a certs mercats, ja que la resposta ràpida dels clients finals situats en aquests llocs ha estat desestimar els mitjans de mòlta d'alúmina d'alta densitat i tornar a utilitzar pedres de sílice.

És la nostra obligació, com a fabricants de boles d'alúmina d'alta qualitat, informar als nostres clients, i clients potencials de l'existència d'aquesta situació i no permetre la involució dels mitjans de mòlta, ja que el motiu d'aquests canvis no correspondria a una evolució natural, ni a una causa real.

Entre tots hem d'exigir als fabricants de mitjans de mòlta d'alúmina que aprovisionen al mercat amb mitjans de mòlta d'alúmina que compleixin amb uns requisits mínims de qualitat que s'espera d'un producte d'alúmina d'alta densitat, i cal començar a desemmascarar a aquests fabricants / distribuïdors / agents,.. que amb la mentida com a únic argument, inunden els mercats amb productes de molt baixa qualitat que danyen a la resta de marques de primer nivell.

 

Assesoria tècnica de mòlta | consulta tècnica amb el nostre departament tècnic.

Oferim un servei personalitzat d'assessoria tècnica de mòlta.

Clic aquí

Veure Política de Privacitat

A efectes d’allò previst en la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, XIETA INTERNATIONAL, SL., amb seu en Travessera de Gracia n. 62 àtic 7ª 08006 BARCELONA, informa a l'usuari que accedeixi a aquesta pàgina web que les dades personals facilitades a XIETA INTERNATIONAL, S.L., s'inclouran en un fitxer de dades de caràcter personal creat i mantingut sota la responsabilitat de XIETA INTERNATIONAL, S.L. amb domicili a Barcelona

La finalitat del fitxer i naturalesa del mateix són la comunicació entre XIETA INTERNATIONAL, S.L. i els seus clients, així com la publicitat, promoció i oferta dels serveis de l'empresa a través de la seva pàgina web. La recollida i tractament de les dades personals té únicament una finalitat informativa i de manteniment de la relació  establerta entre l'usuari i XIETA INTERNATIONAL, S.L. En el cas que els usuaris plantegin qüestions, o demanin informació sobre els serveis oferts per XIETA INTERNATIONAL, S.L., les seves dades personals s'utilitzaran exclusivament per respondre a les seves peticions i instàncies i facilitar-li la informació demanada.

XIETA INTERNATIONAL, S.L. garanteix que la informació subministrada per l'usuari no es comparteix amb tercers, i que en cap cas la citada informació serà cedida o comercialitzada, protegint en tot moment la privadesa de les comunicacions i les dades personals dels usuaris. L'usuari consenteix expressament que les dades personals recollides per XIETA INTERNATIONAL, S.L. puguin ser enviats a organismes públics o privats d'acord amb la finalitat de la recollida de les dades. XIETA INTERNATIONAL, S.L. queda autoritzat també a subministrar la citada informació a les autoritats nacionals i internacionals quan sigui requerit i sigui obligat per un mandat legal, judicial o administratiu. Qualsevol altre ús de les dades de caràcter personal diferent als citats requerirà previ i exprés consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació de les seves dades de caràcter personal, mitjançant el tràmit d'una comunicació escrita a l'adreça anteriorment indicada o un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

XIETA INTERNATIONAL, S.L. comunica als usuaris que aquesta pàgina web utilitza cookies per a finalitats estadístiques i per oferir un servei més personalitzat. L'usuari podrà impedir l'emmagatzematge de cookies i desactivar-les mitjançant les opcions corresponents del seu navegador, encara que s'adverteix que això pot dificultar la navegació pel lloc web.

XIETA INTERNATIONAL, S.L. manifesta que ha adoptat les mesures de seguretat disposades en la normativa de desenvolupament reglamentari de la LOPD, i s'obliga al compliment del deure secret sobre les dades de caràcter personal.

&